PIHARAKENTAMINEN

AC Päällysteet Oy:n ammattilaiset ovat piharakentamisen edelläkävijöitä. Esimerkiksi muurikivillä saat pihaneliöt hyötykäyttöön ja näyttävyyttä istutuksiin. Reunakivetyksillä huolittelet kiveysten ja istutusten rajaukset.

Voit itse valita tavoittelemaasi hinta- ja laatutasoon sopivan pihavaihtoehdon. Meiltä saat myös perussuunnitelmat sekä pihakivien ja muiden tuotteiden asennuspalvelun. Kohenna pihasi viihtyisyyttä ja anna meidän toteuttaa kaikki piharakentamisen unelmasi.

UNELMIESI PIHA

Toteuta unelmiesi piha AC Päällysteet Oy:n asfaltti- tai kiviratkaisuna. Kivetetyt käytävät helpottavat kulkemista ja piha-alueen hoitoa sekä vähentävät lian kulkeutumista sisälle. Pihakiveykset ovat pitkäikäinen vaihtoehto pihojen pintamateriaaliksi. Pitkän iän salaisuus on hyvin tehdyt pohjatyöt ja ammattitaitoisesti ladotut kivet. Meidän kokeneilta ammattilaisilta nämä työt käyvät vuosien ammattaitaidolla ja kokemuksella. Suuri osa tehdystä työstä jää näkymättömiin, mutta juuri se osa työstä on oleellinen pitkäikäiselle kiveykselle, joka pysyy suorassa vuosikymmeniä.

Toimitamme piharakentamiseen tarvittavat

  • Muurikivet
  • Reunakivet
  • Pihakivet
  • Pihakivien asennus

Tuotevalikoimastamme näitä eri pihapinnoitteita on paljon. Laadukkaasti toteutetun pihan hoidossa voit säästää rahaa ja kohotat kiinteistösi arvoa. 

Pyydä ilmainen kartoitus

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@acpaallysteet.fi

Robert Tenhunen

040 5770818
Päällysteet, Kivetykset , Maanrakennustyöt
Espoo, Länsi- ja Pohjois-Uusimaa
Taloyhtiöt ja teollisuuskiinteistöt
Yksityiset pihat
Korjauspäällysteet

Patrik Tenhunen

040 7773133
Päällysteet, Kivetykset , Maanrakennustyöt Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa
Taloyhtiöt ja teollisuuskiinteistöt
Yksityiset pihat
Korjauspäällysteet